top of page

cENTRALE VERWARMING

Alle werken aan uw centrale verwarming
bieden wij u aan van begin tot eindafwerking.

Je kan terecht voor zowel nieuwbouwprojecten alsook voor een ketelvervanging indien u wenst de oude cv ketel te vervangen naar een gebruiksvriendelijke energiezuinige condensatieketel kan u vrijblijvend contact opnemen met ons.
Wij werken met de gekende merken Bulex of Vaillant

Onderhoud

Tijd voor  een periodiek onderhoud aan je CV installatie?
Je kan bij ons terecht voor een onderhoud op je gas en mazoutketel wij zorgen dat de ketel weer piekfijn in orde staat en controleren op gebreken aan de installatie die we indien nodig moeten vervangen. 
Natuurlijk word dit uitgevoerd met de nodige zorg en met oog voor detail uitgevoerd en leveren daarbij ook de nodige attesten  die verplicht zijn voor de verzekering.

 

  • Onderhoud op een gasketel is om de 2 jaar verplicht.

  • Onderhoud op een mazoutketel is elk jaar verplicht.

    *BIJ WET VERPLICHT (V.E.K.A.) VANAF 01/09/2023, BIJ EEN NIET GELDIG OF WETTELIJK ATTEST KUNNEN SANCTIES EN BOETES OPGELEGD WORDEN*

Vloerverwarming

Opteert u voor de aangename efficiënte warmte van vloerverwarming ?  Dan kunnen wij u zeker van dienst zijn !

Vloerverwarming is niet alleen een aangename warmte het is ook een plaatsbesparende verwarmingstechniek doordat vloerverwarming op lagere temperaturen kan werken is deze  energiezuiniger en dus veel efficiënter.
Twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen. 


 

airco en warmtepompen

U wilt gebruik maken van hernieuwbare energie?
ook voor airco's en warmtepompen kan u bij ons terecht.
Bij een airco kan men gebruik maken van koelen en verwarmen en is zeer gebruiksvriendelijk alsook voor je eigen comfort kan een airco en of een warmtepomp een slimme keuze zijn!
 

bottom of page